Media o DP – INTERNET

20.05.2017
portal Radia Opole
Oleska mleczarnia wyróżniona certyfikatem „Doceń Polskie”
OSM w Oleśnie to jeden z laureatów programu „Doceń polskie”.

19.05.2017
Pierwszy Portal Rolny
Polski smak doceniony: Serek topiony MSM Mońki z tytułem „TOP PRODUKT” i certyfikatem jakości „Doceń polskie”
Informacja o przyznaniu godła jakości wyrobowi z oferty MSM Mońki

17.05.2017
portal NewsGastro.pl
Gęsina nie tylko na św. Marcina
Informacja o II edycji Konkursu Kulinarnego „ Gęsina nie tylko na św. Marcina”, który odbędzie się 19 sierpnia 2017 roku. Jednym z patronów wydarzenia jest program „Doceń polskie”.

17.05.2017
portal PoradnikRestauratora.com.pl
Gęsina nie tylko na św. Marcina – zgłoszenia do 23 czerwca

17.05.2017
portal Nowy Przegląd Mleczarski
MLEKOVITA liderem branży
Artykuł na temat sukcesu jednego z laureatów programu „Doceń polskie”.
Tygodnik „Wprost” po raz trzeci opublikował listę 200 największych firm z polskim kapitałem. W najnowszym wydaniu rankingu z 15 maja 2017 roku, w którym znalazły się przedsiębiorstwa z łącznymi przychodami ze sprzedaży szacowanymi na blisko 655 mld zł, MLEKOVITA okazała się pierwszą z firm przemysłu spożywczego, zajmując 35 pozycję w całym zestawieniu.

16.05.2017
portal DziennikZachodni.pl
W biznesie trzeba czasem zaryzykować
Prezentacja Zakładów Mięsnych Henryk Kania SA. Firma z Pszczyny jest laureatem programu „Doceń polskie”.

16.05.2017
portal Kobieta.Interia.pl
Mieszanka studencka na trzy sposoby
Firma LARO, laureat programu „Doceń polskie”, dzieli się przepisami kulinarnymi na dania, których składnikiem jest Mieszanka studencka.

16.05.2016
portal Ugotuj.to
Mieszanka studencka na trzy sposoby

12.05.2017
portal RolnikPolski.pl
Mieszanka studencka na trzy sposoby

08.05.2017
Nowy Przegląd Mleczarski
Jeżeli chcemy utrzymać jakość masła, w procesie jego produkcji nie możemy nic zmieniać
Rozmowa z Zofią Popławską, Prezes Zarządu Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej Bychawa. Firma zdobyła niegdyś godło promocyjne „Doceń polskie”.

10.05.2017
portal AgroPolska.pl
Spomlek: ubiegły rok był trudny dla całej branży mleczarskiej
SM Spomlek, laureat programu promocyjnego „Doceń polskie”, podsumowuje miniony rok.

10.05.2017
portal Nowy Przegląd Mleczarski
Rok 2016 w Spomleku – czas innowacji

05.05.201
portal Jagodnik.pl
Najwcześniejsze polskie truskawki i maliny
W prezentacji działalności Gospodarstwa Ogrodniczego w Ryczywole zawarto informację o przyznaniu owocom tego producenta znaków jakości „Doceń polskie”

05.05.2017
portal RolnikPolski.pl
XXIV atestacja produktów spożywczych. Do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm
Relacja z XXIV atestacji żywności, która odbyła się 26 kwietnia br. w Sosnowcu.

05.05.201
portal ViaPoland.com
XXIV atestacja produktów spożywczych. Do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm

05.05.2017
portal BiznesGastrona.pl
Eksperci na tropie produktów wysokiej jakości

05.05.2017
Pierwszy Portal Rolny
XXIV atestacja produktów spożywczych. Do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm

04.05.2017
portal NowoczesnaFarma.pl
XXIV atestacja produktów spożywczych. Do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm

04.05.2017
portal PolaNeis.pl
Strefa Czytelnika: „Doceń polskie” – do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm

08.05.2017
portal Nowy Przegląd Mleczarski.pl
XXIV atestacja produktów spożywczych. Do certyfikacji zgłoszono wyroby z oferty 75 polskich firm
Relacja z kwietniowego audytu żywności zorganizowanego w ramach programu „Doceń polskie”.

08.05.2017
portal Forum Mleczarskie.pl
Bychawa (OSM): Jeżeli chcemy utrzymać jakość masła w procesie jego produkcji nie możemy nic zmieniać
Portal publikuje wypowiedź Zofii Popławskiej, Prezes Zarządu OSM w Bychawie. Firma zdobyła niegdyś laury programu promocyjnego „Doceń polskie”.

08.05.2017
portal Skawina24.com
Sukces ZPM Stanisław Dziewoński
Artykuł na temat przyznania propozycji z oferty ZPM Stanisław Dziewoński znaku jakości „Doceń polskie” i tytułu TOP PRODUKT.

02.05.2017
portal TopAgrar.pl
Innowacje w Spomleku
Informacja na temat SM Spomlek, laureata programu promocyjnego „Doceń polskie”.

02.05.2017
portal IleDzisiaj.pl
Rok 2016 w Spomleku – czas innowacji i sukcesów

02.05.2017
portal ForumMleczarskie.pl
Czarnków (OSM): Serek śmietankowy Juliko bez GMO
Informacja o produkcie nagrodzonym przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”

02.05.2017
portal Nowy Przegląd Mleczarski.pl
Czarnków (OSM) – Serek śmietankowy Juliko bez GMO

01.05.2017
portal GlobalEconomy.pl
EKSPERCI NA TROPIE PRODUKTÓW WYSOKIEJ JAKOŚCI
Relacja z XXIV atestacji żywności, która odbyła się 26 kwietnia br. w Sosnowcu.

27.04.2017
portal BiznesNewseria.p
Wyroby Sokołów TOP PRODUKTAMI programu „Doceń polskie”
Informacja o laurach programu „Doceń polskie” przyznanych wyrobom firmy Sokołów S.A. Decyzja o ich uhonorowaniu zapadła podczas XXIII atestacji.

27.04.2017
portal Jedzenie.Info.pl
Eksperci na tropie produktów wysokiej jakości
Podsumowanie minionej atestacji żywności zorganizowanej w ramach programu „Doceń polskie”.

27.04.2017
portal RolnikPolski.pl
Eksperci na tropie produktów wysokiej jakości

27.04.2017
portal Nowy Przegląd Mleczarski
Eksperci na tropie produktów wysokiej jakości

27.04.2017
portal ForumFirm.pl
Siła znaku „Doceń polskie”. Najbliższa certyfikacja żywności odbędzie się 26 kwietnia

26.04.2017
portal NowoczesnaFarma.pl
Eksperci na tropie produktów wysokiej jakości

27.04.2017
portal Opinie.News
Spomlek podsumowuje rok – nowe produkty, prestiżowe nagrody, dobry wynik finansowy
Artykuł na temat działalności SM Spomlek, laureata programu „Doceń polskie”, w roku 2016. W tekście zawarto informację o uhonorowaniu sera SERENADA tego producenta godłem „Doceń polskie”.

27.04.2017
portal PoradnikHandlowca.com
Mleczarnia Spomlek podsumowuje rok

27.04.2017
portal KierunekSpożywczy.pl
Dobry wynik finansowy i 8% wzrost skupu mleka. SM Spomlek podsumował 2016 rok

26.04.2017
portal RolnikPolski.pl
Rok 2016 w Spomleku – czas innowacji i sukcesów

Continue reading

Media o DP – PRASA

01.05.2017
miesięcznik Mistrz Branży
Katowickie targi docenione przez „Doceń polskie”
Artykuł na temat SweetTARGów i udziału w tym wydarzeniu laureatów oraz przedstawicieli programu.

01.05.201
miesięcznik Strefa Biznesu Śląsk
Henryk Kania junior nie bez obaw związał się z dyskontami i… odniósł sukces. W biznesie trzeba czasem zaryzykować
Artykuł na temat laureata programu „Doceń polskie”, Zakładów Mięsnych Henryk Kania SA z Pszczyny.

01.05.2017
miesięcznik Strefa Biznesu Śląsk
SweetTARGi
Krótka informacja na temat wydarzenia, które miało miejsce w marcu, w Katowicach. Ilustracją tekstu jest zdjęcie jury konkursowego oceniającego ekspozycje uczestników SweetTARGów. W jury zasiadał m.in. Mirek Drewniak, przewodniczący Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”.

04.2017
dwumiesięcznik Forum Mleczarskie Handel
Czas na drobną przyjemność
Obszerny artykuł prezentuje różnorodne mleczne desery. Jednym z opisywanych produktów jest deser Zuzia z oferty OSM w Czarnkowie. Propozycja ta została nagrodzona znakiem jakości „Doceń polskie” i tytułem TOP PRODUKT.

04.2017
dwumiesięcznik Forum Mleczarskie Handel
Serek śmietankowy Juliko bez GMO
Prezentacja produktu z oferty OSM w Czarnkowie, nagrodzonego znakiem jakości przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”.

04.2017
dwumiesięcznik Forum Mleczarskie Handel
Poznajemy dobre masło
W artykule prezentującym masła dostępne na polskich rynku zawarto wypowiedź Zofii Popławskiej, Prezes Zarządu Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej Bychawa. Firma zdobyła w przeszłości znak jakości „Doceń polskie”.

30.04.2017
Tygodnik Poradnik Rolniczy
Rentowność powyżej krajowej
Artykuł na temat działalności OSM w Siedlcach. Autor tekstu podsumowującego rok 2016 przypomina m.in. o laurach „Doceń polskie” przyznanych wyrobom siedleckiej spółdzielni.

07.04.2017
Dziennik Łódzki Tygodnik 7 dni Bełchatów
Lubię, gdy coś się dzieje
Artykuł prezentuje karierę Elżbiety Labryszewskiej, prezes RPSM Szczerców.
Trzy specjały tego producenta zdobyły godła jakości „Doceń polskie”.

04.04.2017
Echo Dnia Podkarpackie
Masło lasowiackie jak od babci, zaliczone do tradycyjnych wyrobów
Informacja o sukcesie OSM w Stalowej Woli. Jak dowiadujemy się z artykułu, godłem promocyjnym nagrodzone zostały 2 propozycje tej firmy: ser twarogowy i krówki.

30.03.2017
dziennik Rzeczpospolita Biznes Trendy
Kaufland z tytułem Dobra Marka 2017
Z artykułu na temat wyróżnienia przyznanego sieci Kaufland dowiadujemy się także o godłach „Doceń polskie”, które zostały nadane wyrobom marki własnej tej sieci.

03.2017
miesięcznik Agro Magazyn Ludzi Przedsiębiorczych
Olejowy Raj
Prezentacja firmy nagrodzonej znakami jakości „Doceń polskie”. Uznanie ekspertów zyskały cztery propozycje marki Olejowy Raj.

03.2017
miesięcznik Rolnik Spółdzielca
Radzimy sobie świetnie w Rabce-Zdroju
Artykuł opisuje działalność GS „Samopomoc Chłopska” z Rabki-Zdroju. Chleb baltonowski tego producenta zdobył laury programu „Doceń polskie”.

27.03.2017
tygodnik Newsweek
Szynka narodowa
Tekst na temat polskiej branży mięsnej i wędliniarskiej. W artykule przedstawiono rodzime wyroby cieszące się zainteresowaniem konsumentów, ale także powody, dla których trudno znaleźć jedną, narodową wizytówkę, reprezentującą cały sektor.
W tekście zacytowano m.in. wypowiedź Zdzisława Kunickiego, prezesa firmy ZMB Białystok, która jest laureatem programu „Doceń polskie”.

08.03.2017
Tygodnik Zamojski
Mąka na topie
Mąka tortowa typ 450 z oferty Zakładu Młynarsko-Piekarniczy Józefa Bryły została nagrodzona przez ekspertów programu „Doceń polskie”. Decyzja o przyznaniu certyfikatu jakości i tytułu TOP PRODUKT zapadła podczas XXII atestacji żywności.

03.2017
miesięcznik Mistrz Branży
Doceń polskie – strefa biznesu i edukacji
Zapowiedź atrakcji przygotowanych na SweetTARGi przez organizatorów programu „Doceń polskie”.

01.02.2017
miesięcznik Nowości Gastronomiczne
SweetTARGi 2017 z nowymi atrakcjami
Zapowiedź wydarzenia, którego partnerem jest program promocyjny „Doceń polskie”.

03.03.2017
Dziennik Zachodni Pszczyna
Kabanosy i kiełbasa od „Kani” najlepsze
Informacja o uhonorowaniu specjałów ZM Henryk Kania laurami programu „Doceń polskie”.

04.03.2017
portal MistrzBranży.pl
Nowy Mistrz Branży: Cukiernicy o nietypowych pasjach, szczere rozmowy piekarzy i odmienione SweetTARGi – link
Zapowiedź marcowego wydania miesięcznika. W numerze mowa m.in. o SweetTARGach; wydarzeniu, którego patronem jest program „Doceń polskie”.

01.02.2017
miesięcznik Wiadomości Handlowe
Internet gotuje
Artykuł na temat blogosfery kulinarnej. W tekście cytowany jest m.in. Marek Bielski, twórca programu promocyjnego „Doceń polskie”.

14.02.2017
tygodnik Słowo Podlasia
Ser Mleczny z wyróżnieniem
Informacja o uhonorowaniu znakiem „Doceń polskie” sera marki Serenada.

01.01.2017
magazyn Przedsiębiorcy
Magazyn „przedsiębiorcy@eu” wśród nagrodzonych przez Fundację Pomaganie jest trendy
Relacja z Gali Mediów i Mecenasów Dobroczynności. W tekście jest mowa, że BABUSKI – WAFLE ZBOŻOWO-RYŻOWE posiadają certyfikat „Doceń polskie”.

21.12.2016
Echo Dnia Kieleckie Człowiek Roku
Wybieramy Człowieka Roku
Jedną z osób nominowanych w plebiscycie jest Edyta Kot, będąca właścicielką firmy Smaki Ogrodu. Sok tego przedsiębiorstwa zdobył uznanie Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”.

12.2016
miesięcznik HurtiDetal
2016 r. pod znakiem zmian
Przedstawiciele branży spożywczej dzielą się spostrzeżeniami dot. mijającego roku.
Jedną z cytowanych osób jest Sandra Malinowska reprezentująca Krajową Spółkę Cukrową. Dwa produkty Młynów Stoisław otrzymały w tym roku godła promocyjne „Doceń polskie”.

14.12.2016
tygodnik Nowe Podkarpacie
Podkarpacie, naturalne, ekologiczne
Prezentacja OSM w Jasienicy Rosielnej, laureata programu „Doceń polskie”.

10.2016
magazyn W piekarni W cukierni
Doceń polskie po raz 21
Artykuł na temat firm z branży piekarskiej i cukierniczej, których wyroby nagrodzono podczas XXI audytu żywności.

11.2016
miesięcznik Mistrz Branży
Laury dla firm z branży piekarskiej i cukierniczej
Informacja o wypiekach i słodkich specjałach nagrodzonych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”, podczas lipcowej certyfikacji żywności.

24.10.2016
Tygodnik Starachowicki
Kurcze Pieczone! Ale to dobre!
Prezentacja drobiowych specjałów marki Kurcze Pieczone. Produkty sygnowane tym znakiem zostały nagrodzone certyfikatami „Doceń polskie”.

10.2016
miesięcznik Dobra Mama
Walka z infekcją
Rozmowa z Dr hab. n. med. Lidią Zawadzką-Głos, Kierownikiem Oddziału Klinicznego Otolaryngologii Dziecięcej i Pediatrii Samodzielnego Publicznego Dziecięcego Szpitala Klinicznego w Warszawie.
Tekst ilustrują zdjęcia i opisy różnorodnych produktów pomocnych przy walce z infekcją. Jednym z nich jest herbatka Elanda, nagrodzona przez jury programu „Doceń polskie”.

21.10.2016
Kurier Szczeciński Rybołówstwo
Nie od razu Zielenicę zbudowano
Prezentacja Gospodarstwa Rybackiego Zielenica, laureata programu promocyjnego „Doceń polskie”.

18.10.2016
dziennik Nowiny
Maślanka z Jasienicy ma certyfikat „Doceń polskie” i tytuł Top Produkt
Prezentacja nagrodzonego przez Lożę Ekspertów specjału produkowanego z Jasienicy Rosielnej.

13.10.2016
Głos Koszaliński
Krakersy z najwyższej półki
Informacja na temat krakersów firmy Rarytas. Krakersy sezamowe produceta ze Stargardu zdobyły uznanie Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”.

Tekst ukazał się także w dwóch innych dziennikach, tj:

13.10.2016
Głos Pomorza
Krakersy z najwyższej półki

13.10.2016
Głos Szczeciński
Krakersy z najwyższej półki

09-10.2016
Mistrz Branży
Chleb pabianicki na maślance
Propozycja członka Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”. Do przygotowania wypieku polecana jest mąka Młyna Staniszewski i Wspólnicy, nagrodzona znakiem „Doceń polskie”. Przepis został opublikowany w specjalnym dodatku „Pieczywo w gastronomii”.

09-10.2016
Mistrz Branży
Zabawa w piekarza, która przerodziła się w pasję i sposób na życie
Rozmowa z Robertem Zającem, właścicielem piekarni z Wodzisławia Śląskiego. Trzy chleby tego wypieku zostały nagrodzone przez członków Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”.

30.09.2016
Echo Dnia Radomskie/ Echo Przysuskie
Najlepsze samorządy i firmy z nagrodami
Właściciele Gospodarstwa Sadowniczego MB Monika Bankiewicz zdobyli Nagrodę Gospodarcze Liderzy Regionu 2016 w kategorii „Produkcja rolna – zdrowa żywność”. To nie pierwsze wyróżnienie przyznane temu producentowi, wcześniej firma została uhonorowana m.in. certyfikatem „Doceń polskie” i tytułem TOP PRODUKT.

30.09.2016
Echo Dnia Radomskie/ Echo Przysuskie
Liderzy Regionu z naszego powiatu

01.09.2016
miesięcznik Życie Handlowe: Aves
Krótka informacja na temat dwóch produktów firmy Aves. Zarówno Filet z kotła, jak i Filet z pieca zdobyły uznanie Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”.

22.09.2016
Kurier Poranny_Dodatek Strefa Biznesu
Jak można zarobić na wesołym zielu i żebrach żubra, czyli biznes z piwną rewolucją w tle
Obszerny artykuł na temat podlaskich browarów, ich oferty i coraz większej popularności produktów małych browarów. W tekście zawarto m.in. informacje na temat Browaru Miejskiego Gloger. Autorka artykułu przypomina, że producent ten zdobył niedawno godło „Doceń polskie” i tytuł TOP PRODUKT za piwo Bosa Rosa.

01.07.2016
Świat Hoteli_Wydanie specjalne_Raport 2016 Rynek Hotelarski w Polsc
Polska branża zmierza w dobrym kierunku
Krzysztof Janiak, dyrektor handlu Zakładów Mięsnych Peklimar dzieli się swoimi spostrzeżeniami na temat polskiego rynku gastronomicznego i hotelarskiego. Mówiąc o bufecie śniadaniowym, K. Janiak opisuje kiełbasy marki Besos, zaznaczając iż zdobyły one uznanie Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”.

01.07.2016
RAPORT 2016 Rynek Gastronomiczny w Polsce
Polska branża zmierza w dobrym kierunku
Artykuł na temat kiełbasek „Besos” produkowanych przez firmę Peklimar. W tekście znajduje się również informacja, że kiełbaski w 2016 roku otrzymały godło „Doceń polskie” oraz tytuł „TOP PRODUKT”.

01.08.2016
dwumiesięcznik Dobra Mama
Herbatka dla dzieci owocowa z koperkiem
Prezentacja herbatki firmy ELANDA, produktu nagrodzonego przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”.

04.08.2016
dziennik Kurier Poranny
Ser Wiżajny i Bosa Rosa TOP Produktami
Informacja o uhonorowaniu godłami „Doceń polskie” produktów dwóch podlaskich firm.

07.2016
dwumiesięcznik Dobra Mama
Herbatka dla dzieci owocowa z koperkiem
Krótka prezentacja herbatki firmy ELANDA, produktu wyróżnionego przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”.

24.06.2016
dziennik Super Nowości
Sięgnij po jakość
Prezentacja Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Jasienicy Rosielnej, laureata programu promocyjnego „Doceń polskie”.

10.06.2016
tygodnik Głos Ziemi Cieszyńskiej
Słodkie i smaczne od lat
Artykuł na temat Piekarni-Cukierni „u Brzęczka”.
Chleb z jej oferty zdobył godło promocyjne „Doceń polskie”.

09.06.2016
tygodnik Kronika Beskidzka
Słodkie i smaczne od lat
Prezentacja Piekarni-Cukierni „u Brzęczka”, laureata programu „Doceń polskie”

01.06.2016
dwutygodnik Agro Serwis
Produkty Młynów Stoisław nagrodzone przez ekspertów
Mąka pszenna tortowa i Płatki owsiane górskie ekstra z oferty Młynów Stoisław zdobyły uznanie Loży Ekspertów programu „Doceń polskie”.

01.06.2016
kwartalnik Agro Industry
Małe przedsiębiorstwo z wielkimi tradycjami
Prezentacja firmy Ogródek Dziadunia, laureata programu promocyjnego „Doceń polskie”.

05.2016
miesięcznik Przegląd Gastronomiczny
Przędzalnia od kuchni
Rozmowa z Wiesławem Boberem, szefem kuchni restauracji Przędzalnia w hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach, a jednocześnie ekspertem programu promocyjnego „Doceń polskie”.

03.2016
dwumiesięcznik Magazyn Przemysłu Rybnego
„Doceń polskie”
Informacja o wyróżnieniu znakiem promocyjnym produktu marki Neptun z oferty firmy Wilbo.

03.2016
dwumiesięcznik Magazyn Przemysłu Rybnego
Pstrąg wędzony na pięć sposobów
Artykuł na temat wędzonego pstrąga i sposobów jego przyrządzania. Specjał z oferty Gospodarstwa Rybackiego Zielenica zdobył certyfikat „Doceń polskie” i tytuł TOP PRODUKT.

01.04.2016
miesięcznik Życie Handlowe
Regionalny specjał z Alty
Artykuł przedstawia Delikatesy Alta. W sklepach można nabyć m.in. specjały masarni Alta, laureata programu promocyjnego „Doceń polskie”.

04.2016
miesięcznik Stolica
Oranżada z Grochowa
Prezentacja firmy Ronisz, laureata programu „Doceń polskie”. Oranżada biała tradycyjna tego producenta zdobyła nie tylko certyfikat „Doceń polskie”, ale też tytuł TOP PRODUKT.

03.2016
miesięcznik Mistrz Branży
Piekarnie podsumowują 2015 r. i udział w programie „Doceń polskie”
Laureaci programu „Doceń polskie” z branży piekarskiej dzielą się opiniami dot. minionego roku. Tekst zawiera wypowiedzi przedstawicieli czterech firm: Piekarni Ciastkarni KŁOS, Piekarni Piekuś, Piekarni R. Zając oraz GS Samopomoc Chłopska w Ropczycach.

29.02.2016
Polska Dziennik Zachodni
„Społem znaczy razem” 1881-2016
Obszerny artykuł prezentujący dzieje katowickiego „Społem”. Spółdzielcy mogą pochwalić się zdobyciem m.in. certyfikatów „Doceń polskie” za swoje wyroby.

24.02.2016
Polska Dziennik Zachodni Strefa Rozwoju
Śląsk ma firmę z marką: jakość i społeczna odpowiedzialność
Prezentacja Piekarni KŁOS, która oferuje 9 wyrobów nagrodzonych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”.

17.02.2016
tygodnik Nowe Podkarpacie
Maślanka top produktem
Informacja o uhonorowaniu maślanki z asortymentu OSM w Jasienicy Rosielnej

01.2016
Dobra Mama
Herbatka dla dzieci owocowa z koperkiem
Prezentacja herbatki firmy ELANDA, która została nagrodzona certyfikatem programu i tytułem TOP PRODUKT.

28.01.2016
Echo Dnia Kieleckie Kobieta Przedsiębiorcza
Powiat buski
Jedną z nominowanych pań w konkursie Kobieta Przedsiębiorcza 2015 jest Małgorzata Cygan, która prowadzi firmę Makarony Gosia. Wyroby tego producenta zdobyły godło „Doceń polskie”.

02.2016
miesięcznik Handel
Certyfikat „Doceń polskie” dla pasztetu dworskiego
Informacja o wyróżnieniu Pasztetu dworskiego firmy Indykpol.

Continue reading