Kolejny sukces Paryżanek!

Parówki Paryżanki z oferty Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka SA. wytwarzane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego są delikatne i pyszne. Wyjątkowy smak i aromat nadają im specjalnie wyselekcjonowane mieszanki przypraw oraz wędzenie dymem bukowo-olchowym. Wszystko to sprawia, że Paryżanki cieszą się ogromną i w pełni zasłużoną popularnością wśród konsumentów. Są też jednym z najczęściej kupowanych produktów Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka SA. Podczas 46. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” ich wyjątkowe walory docenili również członkowie Loży Ekspertów. Parówki Paryżanki po raz kolejny znalazły się bowiem w gronie najlepszych produktów atestacji i zostały uhonorowane godłem „Doceń polskie TOP PRODUKT”. Ten prestiżowy znak jakości nadawany wyrobom charakteryzujących się najwyższymi walorami smakowymi i jakościowymi.

Oferta Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka SA. liczy niemal dwieście propozycji. Znaleźć można wśród nich między innymi wędliny, wędzonki, kiełbasy, kiełbasy grube, parówki, wędliny oraz produkty podrobowe, garmażeryjne i wegetariańskie. Wszystkie powstają w oparciu o najlepsze, sprawdzone receptury połączone z najnowocześniejszą technologią.

Więcej informacji na temat Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka SA. i ich oferty znajdziecie Państwo na stronie internetowej https://www.pekpol.pl/

Jedzenie to wspaniała okazja do wspólnego biesiadowania

Kiełbasa biała i szynka cygańska to dwa znakomite specjały, które zostały wyróżnione przez członków Loży Ekspertów w 46. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Zdobyły one maksymalne noty we wszystkich ocenianych przez specjalistów kategoriach i zostały uhonorowane godłem „Doceń polskie TOP PRODUKT”. Ich producent – Zakład Przetwórstwa Mięsnego Dworecki to przedsiębiorstwo istniejące na rynku od przeszło trzydziestu lat. Firma produkuje piętnaście ton wyrobów gotowych na dobę, a w jej ofercie znajduje się ponad 150 gatunków wędlin – wędzonek, kiełbas, galantyn, wyrobów garmażeryjnych, podrobowych, blokowych i innych. W asortymencie przedsiębiorstwa znaleźć można również pełen asortyment mięsa wieprzowego i wołowego.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Dworecki od początku swojej działalności nieprzerwanie dba o to, aby oferować konsumentom wędliny oraz przetwory mięsne wyróżniające się wyjątkowym aromatem i wysokiej jakości smakiem. Starannie wyselekcjonowane mięso pozyskiwane od lokalnych, polskich dostawców, najlepsze dodatki oraz naturalne przyprawy, to podstawa produktów, które tworzone są w oparciu o sprawdzone, tradycyjne receptury. Jak podkreślają przedstawiciele firmy – Wiemy, że jedzenie to wspaniała okazja do wspólnego biesiadowania przy stole, dlatego zawsze dbamy, aby nasze wędliny oraz przetwory mięsne były najwyższej jakości. 

Więcej informacji na temat Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Dworecki i jego oferty znaleźć można na stronie internetowej https://www.dworecki.pl/

Wyjątkowe doznania smakowe z Grzańcem Galicyjskim Korzennym

Grzaniec Galicyjski Korzenny to tradycyjny i wyjątkowo aromatyczny napój składający się z czerwonego wina, miodu, kompozycji przypraw korzennych – goździków, cynamonu, kardamonu oraz owoców cytrusowych. Jego popularność jest największa w okresie zimowym. Podawany na gorąco przyjemnie rozgrzewa i dostarcza wyjątkowych doznań smakowych. Jego wyjątkowe walory zostały docenione przez członków Loży Ekspertów 46. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Grzaniec Galicyjski Korzenny zdobył maksymalną liczbę punktów za smak, wygląd oraz stosunek ceny do jakości i tym samym po raz kolejny został uhonorowany prestiżowym znakiem jakości „Doceń polskie TOP PRODUKT”.
Grzaniec Galicyjski Korzenny to produkt z portfolio firmy JNT Group oferującej szeroki wybór unikalnych win gronowych, musujących, grzanych, deserowych, ekologicznych, owocowych, wermutów, cydrów, napojów niskoalkoholowych, hard seltzerów, hard lemonade oraz napojów z kategorii RTD. Do flagowych produktów firmy należą marki Monte Santi, Grzaniec Galicyjski, Barmańska, The New Land, Wild Wine, Cool Wave i Cydr Dobroński.

Więcej informacji na temat firmy JNT GROUP i jej oferty znaleźć możn na stronie internetowej https://jntgroup.com/, warto także zajrzeć na profil Grzańca Galicyjskiego na Facebook 

Chleb żytni z żurawiną – genialny w swej prostocie

Genialny w swej prostocie, bez kwaśnego posmaku, o starannie dobranych proporcjach składników, miękkim wnętrzu i delikatnej skórce. Świetny do tostów, zapiekanek, kanapek z domowym pasztetem czy serem twarogowym. Dodatek żurawiny delikatnie osładza i uszlachetnia jego smak – Chleb żytni z żurawiną, produkowany przez Piekarnię u Szewczyka został wyróżniony podczas 46. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Członkowie Loży Ekspertów przyznali mu maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek ceny do jakości. Chleb żytni z żurawiną potwierdził tym samym, że mimo upływu czasu jego wysoka jakość i wyjątkowy smak pozostają niezmienne.

Piekarnia u Szewczyka od momentu powstania w 1974 roku bazuje na tradycyjnych, starych przepisach i dobrej mące bez dodatku polepszaczy. Jej priorytetem jest nieprzerwanie szacunek do tradycji oraz wyjątkowa dbałość o każdy etap produkcji. Wszystko to sprawia, że konsumenci cenią smak pieczywa, dobrą markę, jakość oraz naturalne składniki używane do produkcji.
Więcej informacji na temat Piekarni u Szewczyka i jej oferty znajdziecie Państwo na stronie internetowej https://piekarniauszewczyka.pl/

Dbając o tradycję

Zakład Mięsny Chabura wziął udział w 46. certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Podczas atestacji członkowie Loży Ekspertów docenili wyjątkowe walory Szynki jaśnie pana tego producenta, przyznając jej godło „Doceń polskie TOP PRODUKT”. Ten znakomity produkt o intensywnym, a zarazem delikatnym i przyjemnym dla podniebienia smaku i aromacie produkowany jest z najwyższej jakości mięsa, naturalnych przypraw i z uwzględnieniem tradycyjnych metod produkcji.

Rodzinny Zakład Mięsny Chabura od początku swojego istnienia – czyli od niemal 35 lat nieprzerwanie dba o tradycję i szacunek do staropolskich smaków. Swoim klientom oferuje produkty wytwarzane z mięsa, spełniającego najwyższe wymagania jakościowe. Jak wyjaśniają przedstawiciele firmy – Dobrze wiemy, że za wyjątkowym smakiem wędlin stoi najwyższej jakości mięso, dlatego spośród rzeszy lokalnych gospodarstw rolnych oraz zagród, wybieramy mięso o najwyższych standardach jakościowych. Kupując produkty Zakładu Mięsnego Chabura kupujący mogą więc mieć więc pewność, że wspierają lokalnych rolników.

Więcej informacji na temat firmy Zakładu Mięsnego Chabura i jego oferty znaleźć można na stronie internetowej https://chabura.pl/